Efficiënter werken met Exact Online

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Online

Wilt u ook graag wat meer weten over uw Exact Online pakket? Als klant van Exact heeft u de mogelijkheid om deel te nemen aan twee kosteloze workshops. Zo kunt u zich inschrijven voor de Kennismaking met Exact Online of met Exact Online Handel.

Kennismaking met Exact Online
In deze workshop maakt u kennis met de mogelijkheden van Exact Online. U leert de basisprincipes van het werken met Exact Online als boekhoudpakket, zodat u na afloop van de sessie weet met welke stappen u een administratie kunt opzetten en hoe u makkelijk (online) samen kunt werken met een accountant.

Kennismaking met Exact Online Handel
Automatiseer uw logistieke- en financiële processen met de betrouwbare, online oplossing van Exact voor handelsbedrijven. Hiermee zorgt u dat u als handelsbedrijf – altijd en overal – over actuele en juiste bedrijfsinformatie beschikt. Zo kunt u nog efficiënter opereren, uw marges beter bewaken en uw klanten optimaal bedienen.

Inschrijven?
De workshops duren maximaal 1 dagdeel en worden georganiseerd op één van onze kantoren in Delft, Utrecht, Eindhoven of Zwolle. Wilt u zich inschrijven? Klik dan op deze link.

 

Picture credits

Labels:, ,

Reacties (2)

 • Ronald

  |

  Nergens op de site over Exact Online kan ik informatie vinden of er een koppeling (mogelijk) is tussen Exact Online en Exact Synergy Enterprise. Is deze koppeling aanwezig of gaat deze nog worden ontwikkeld? Het platform van Synergy biedt qua workflow en andere functionaliteit extra toegevoegde waarde bovenop Exact Online. Of is het de bedoeling om deze functionaliteit uiteindelijk in Exact Online te ontwikkelen?

  Met vriendelijke groet,

  Beantwoord

 • Larno van Loo

  |

  Hallo Ronald,

  Op dit moment is er geen koppeling tussen Exact Online en Exact Synergy Enterprise. Voor de korte termijn zijn hier ook nog geen plannen voor.

  Met vriendelijke groet,

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën