De eindejaarsversies van de verschillende productlijnen zijn beschikbaar

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Overige

De eindejaarsversies van alle verschillende productlijnen van Exact zijn beschikbaar. In deze versies zijn de wettelijke wijzigingen voor de eindejaarsverwerking 2011 en de wettelijke wijzigingen voor 2012 doorgevoerd.

Daarnaast is het mogelijk om de jaarloonopgaaf voor 2011 aan te maken. Deze jaarloonopgaaf kunt u door middel van het Elektronisch Aangifte Programma (EAP) versturen naar de belastingdienst.

Exact Globe / Exact Compact / Exact Synergy (beschikbaar vanaf 5 januari)
De eindejaarsversie van Exact Globe / Exact Compact / Exact Synergy product update 403 zijn beschikbaar. Om over deze wijzigingen te beschikken, kunt u een update uitvoeren van de programmatuur:

Exact Synergy Enterprise (beschikbaar vanaf 29 december)
De eindejaarsversie van Exact Synergy Enterprise product update 247 is beschikbaar. Om over deze wijzigingen te beschikken, kunt u een update uitvoeren van de programmatuur.

Exact Online (beschikbaar vanaf 29 december)
De eindejaarsversie van Exact Online is beschikbaar. U beschikt automatisch over deze wijzigingen: meer informatie.

Exact Globe 2000 (beschikbaar vanaf 5 januari)
De eindejaarsversie van Exact Globe 2000 batch 304 is beschikbaar. Om over deze wijzigingen te beschikken, kunt u een update uitvoeren van de programmatuur.

Exact voor Dos en Exact voor Windows (beschikbaar vanaf 5 januari)
De eindejaarsversie van Exact (Globe) voor Windows versie 3.81.9 en Exact voor Dos versie 7.32.7 kunt u downloaden via document 07.121.380. Dit document kunt u raadplegen via de customer/partner portal. Let op: u dient eerst in te loggen op de customer/partner portal om deze update te kunnen downloaden.

Elektronisch Aangifte Programma
De eindejaarsversie van het Elektronisch Aangifte Programma versie 1.4 (66) is beschikbaar. Om over deze wijzigingen te beschikken, kunt u een update uitvoeren van de programmatuur.