Loonjaar 2012 is beschikbaar in Exact Online Salaris

Geschreven door Annette Meijer op . Geplaatst in Exact Online

Loonjaar 2012 is vrijgegeven. Het is vanaf nu mogelijk om loonjaar 2012 te boeken in Exact Online Salaris. Via de periode-datumtabel salaris kunt u loonjaar 2012 aanmaken en bijwerken. Dit dient te gebeuren voordat u de eerste periode wilt verlonen. U kunt dit voor meerdere administraties in één handeling uitvoeren vanuit het menupad [Medewerker, Salaris, alle opties, Verloningsproces, Jaarwerk management] met de knop ‘Bijwerken loonjaar 2012’.

Via het menupad [Medewerker, Salaris, alle opties, Werkgever, Periode-datumtabel] kunt u loonjaar 2012 aanmaken en bijwerken.

In de componenten ‘SPAARLOON: Spaarloon’ en ‘SPAARLOON-EH: Eindheffing spaarloon’ wordt als einddatum 31-12-2011 gevuld aangezien de spaarloonregeling in loonjaar 2012 niet meer van toepassing is. Dit is voor u gedaan bij het beschikbaar stellen van de jaarwijzigingen. Als u echter zelf aanpassingen heeft doorgevoerd in deze twee componenten, dan is deze niet automatisch beëindigd.

Dit dient u handmatig te doen door de component te bewerken en als einddatum 31-12-2011 in te vullen.

De wetswijziging in de vakantiewetgeving is ook doorgevoerd in Exact Online Salaris. Meer informatie over deze aanpassingen die gedaan zijn, kunt u terugvinden in deze release note.

Meer informatie over de salariswijzigingen in 2012 kunt u terugvinden in dit document. Meer informatie over de eindejaarsverwerking in Exact Online kunt u terugvinden op deze startpagina.

Labels:, , ,

Reacties (1)

  • De eindejaarsversies van de verschillende productlijnen zijn beschikbaar | Exact Support Blog

    |

    […] Exact Online (beschikbaar vanaf 29 december) De eindejaarsversie van Exact Online is beschikbaar. U beschikt automatisch over deze wijzigingen: meer informatie. […]

    Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën