Exact Event Manager 1.8 algemeen beschikbaar

Geschreven door Christian de Bruin op . Geplaatst in Overige

Vanaf vandaag is de Exact Event Manager 1.8 algemeen beschikbaar. In deze product update zijn verschillende nieuwe functies beschikbaar en er zijn ook enkele verbeteringen doorgevoerd. Het is nu onder andere mogelijk om Exact Synergy Enterprise entiteiten zoals projecten, relaties en medewerkers als acties aan te maken.

Daarnaast is er nu een Alert overzicht beschikbaar (zie onderstaande afbeelding). Deze toont een lijst met alle events welke binnen de Exact Event Manager zijn aangemaakt. Tevens kan een administrator nu direct vanuit dit scherm acties ondernemen. Voor meer informatie over de nieuwe functies kunt u deze blogpost raadplegen. Voor meer informatie over de werking van de Event Manager kunt u deze video bekijken.

Labels:,

Laat een reactie achter

Categorieën