Alles weten over Exact Globe Next?

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe

De afgelopen weken zijn er op dit blog verschillende berichten over Exact Globe Next verschenen. Vanaf nu is er ook een speciale internetpagina beschikbaar. Hierop vindt u de veel gestelde vragen, een overstapwijzer en natuurlijk alle informatie over de verschillende functies.

De pagina vindt u hier, kijk snel wat Exact Globe Next voor u kan betekenen!

Ook beschikken over Exact Globe Next?
Wilt u deelnemen aan de controlled release fase, dan is dit nog mogelijk. Er zijn nog enkele plekken vrij. Om deel te nemen stuurt u een e-mail naar productreadiness@exact.com. Voor meer informatie kunt u ook deze blogpost raadplegen.

Andere berichten over Exact Globe Next

Labels:, ,

Laat een reactie achter

Categorieën