Zelf de kleur van de administratie bepalen

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe

Heeft u meer dan één administratie? Zou het niet handig zijn wanneer u in dat geval kunt aangeven dat u voor elke administratie een andere kleur kunt gebruiken? Om administraties eenvoudig te kunnen herkennen is het met Exact Globe Next mogelijk om kleuren toe te kennen aan uw administraties. Op deze manier kunt u direct zien in welke administratie u aan het werk bent.

Wanneer u geen kleuren instelt, dan gebruikt Exact Globe Next automatisch verschillende kleuren voor de verschillende administraties.

In de volgende afbeelding ziet u een gedeelte van het administratie openen scherm. Hierin staan twee administraties met verschillende kleuren.

In onderstaande afbeelding vindt u een voorbeeld waarbij twee administraties zijn geopend. Na het openen van de administraties worden deze boven in het scherm met verschillende kleuren weergegeven.

Ook beschikken over Exact Globe Next?
Wilt u deelnemen aan de controlled release fase, dan is dit nog mogelijk. Er zijn nog enkele plekken vrij. Om deel te nemen stuurt u een e-mail naar productreadiness@exact.com. Voor meer informatie kunt u ook deze blogpost raadplegen.

Andere nieuwe functies van Exact Globe Next

Picture credits

Labels:,

Reacties (4)

 • s.a.

  |

  Larno,

  Het is onderhand wel een verouderd document,

  maar waar stel je de kleur per administratie dan in?

  Beantwoord

 • Larno van Loo

  |

  Hallo Simon,

  Dit is inderdaad een oudere post. Vanaf product update 404 is de productnaam van Exact Globe gewijzigd naar Exact Globe Next. Daarnaast is het vanaf dat moment mogelijk voor gebruikers om te kiezen voor Exact Globe Next met uitgebreide functionaliteit. Binnen dit product is het mogelijk om de kleur aan te passen van de administratie. Hoe je dit kunt aanpassen, staat beschreven in dit document.

  Beantwoord

 • WimH

  |

  Dag Larno,

  Is er ook een mogelijkheid om zelf de bestaande kleurenkeuzes aan te passen (i.c. extra kleuren aanmaken of de bestaande kleuren aan te passen)?

  Beantwoord

 • Larno van Loo

  |

  Hallo Wim,

  Het is alleen mogelijk om met de bestaande set kleuren te werken.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën