Tip: Standaard aanspreektitel bij het aanmaken van een nieuwe debiteur

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

De aanspreektitel die standaard wordt voorgesteld bij het aanmaken van een nieuwe debiteur is afhankelijk van de taalcode van de gebruiker die is ingelogd in Exact Globe. De taalcode van de gebruiker kunt u aanpassen bij het onderhoud van deze medewerker.

Per taalcode is het mogelijk om aan te geven welke waarde standaard gevuld dient te worden voor deze taalcode. Bij het onderhoud van de debiteuren [Financieel, Debiteuren, Onderhouden], in de sectie ‘Contact’ kunt u middels <F2> een selectie maken op de aanspreektitels. Tevens kunt u hier de aanspreektitels onderhouden.

In het onderhoudscherm kunt u aangeven dat de aanhef ‘DHR’ standaard is voor de taalcode ‘NL’. Wanneer een gebruiker met de taalcode ‘NL’ een nieuwe debiteur aanmaakt, dan is de aanspreektitel van de contactpersoon van deze nieuwe debiteur standaard ‘DHR’.

 

Picture credits

Labels:,

Laat een reactie achter

Categorieën