Exact AEC 1.36 algemeen beschikbaar

Geschreven door Yvo Beckers op . Geplaatst in Overige

Versie 1.36 voor Exact AEC is sinds kort algemeen beschikbaar. Met deze update wordt een nieuwe versie van Interbase ondersteund. Daarnaast is een integratie met Exact Online voor de financiële administratie mogelijk.

Wat kunt u verwachten van de nieuwe update?

  • Interbase SMP wordt vanaf deze versie ondersteund. Deze nieuwe versie van de database biedt de mogelijkheid om meerdere processoren aan te spreken.
  • Naast Exact Globe en Exact Compact kunt u nu ook Exact Online kiezen als oplossing voor de financiële administratie. Exact AEC kan geboekte inkoopfacturen en verkoopfacturen direct overzetten naar de grootboek administratie in Exact Online.

Belangrijke nieuwe functies

  • Import wizard voor documenten. Het zoeken naar projecten en relaties is sterk vereenvoudigd. Er kan direct op nummer of zoekcode gezocht worden. Tevens kunnen documenten direct aan een werkbon uit de service module worden gekoppeld.
  • Inkomend factuurregister. In deze versie zijn een aantal aanpassingen in het factuurregister doorgevoerd. Zo zijn een vijftal standaard statussen ingevoerd die aan een factuur toegekend kunnen worden. Dit zijn; Open, goedgekeurd, afgekeurd, in behandeling, niet voor mij. Verder krijgt een accordeur bij het opstarten van Exact AEC direct een melding dat er facturen ter accordering klaar staan. De accordeur kan kiezen om direct naar het accordeerscherm te gaan. In dit scherm worden nu alle te accorderen facturen getoond, ook de facturen uit een andere administratie.
  • Planningen kopiëren. Vanuit het lijstscherm in de module Planning kan eenvoudig een bestaande planning gekopieerd worden om te gebruiken als een tweede versie of als startplanning voor een ander project.
  • Documenten direct openen. Met behulp van een sneltoets (Ctrl-R) is het mogelijk om een document direct te openen. Het is niet meer noodzakelijk om eerst de documentkaart te openen. Ook het scherm inzien of bewerken wordt niet meer getoond. Het direct openen van documenten is mogelijk vanuit de projectkaart, de relatiekaart, de module documenten en vanuit de module service.

Meer informatie
Kijk voor een overzicht van alle verbeteringen en nieuwe functies in de Release Notes.

 

Picture credits

Labels:, , , ,

Laat een reactie achter

Categorieën