Een afspraak aanmaken en direct synchroniseren

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Met de Synergy Office Integratie kunt u onder andere een afspraak aanmaken in Microsoft Outlook en deze vervolgens synchroniseren naar een appointment verzoek in Exact Synergy Enterprise. Vanaf  product update 247 kunt u werken met agenda management. Hiermee is mogelijk om de relatie, het contactpersoon en een eventueel project aan de afspraak te koppelen en deze te synchroniseren met het appointment verzoek.

De velden Relatie, Contactpersoon en Project zijn beschikbaar in het nieuwe Exact Synergy Enterprise taakvenster wanneer u een nieuwe afspraak aanmaakt. In de volgende video kunt u een voorbeeld hievan zien.

 

Let op: Om te werken met deze functie dient u te voldoen aan bepaalde eisen. Deze staan beschreven in de release note.

Picture credits

Labels:, , ,

Reacties (3)

 • Menno

  |

  Leuk, maar de grootste tekortkoming is dat er maar 1 afspraaksoort is. Wij hebben in onze synergy 6 verschillende verzoeken voor afspraken (consult, training, sales,…) dit omdat de onderliggende flow anders zijn.
  Wij kunnen dit dus niet gebruiken. Het zou mogelijk moeten zijn om ook het type afspraak (request) te kiezen.

  Beantwoord

 • Martin Ortgiess

  |

  Eind volgend jaar willen we de mogelijkheden bekijken om agenda management uit te breiden. Hiervoor moeten we met name aan de technische kant wat zaken uitzoeken, om zeker te weten dat de verzoek definitie instellingen goed worden afgehandeld.

  Beantwoord

 • Rob Winkel

  |

  Ik mag toch hopen dat er een typefout staat in bovenstaand bericht. Eind volgend jaar! de mogelijkheid bekijken.

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën