Alle informatie op uw dashboard

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe

Ondertussen zijn we met een groep klanten begonnen aan de controlled release fase voor Exact Globe Next. Bij de eerste klanten is nu een succesvolle installatie gedaan en zij werken met de nieuwe software. De komende tijd gaan we gebruiken om nog meer installaties te doen en natuurlijk om te monitoren hoe de gebruikers Exact Globe Next ervaren.

Wat is er allemaal mogelijk met Exact Globe Next?
Naast de bestaande functionaliteit binnen Exact Globe heeft u ook de mogelijkheid om te werken met dashboards. Hiermee kunt u op ieder gewenst moment in één oogopslag de kerncijfers van uw onderneming inzien. Binnen Exact Globe Next heeft u hiervoor zes nieuwe realtime dashboards tot uw beschikking. De dashboard rapportages hebben
betrekking op management, verkoop, kosten, resultaten, liquiditeit en risico.

De belangrijkste cijfers worden helder en eenduidig op visueel aantrekkelijke wijze gepresenteerd en zijn online beschikbaar. Tevens is het mogelijk om in te zoomen op detailniveau en kunt u zelf bepalen voor wie de rapportages toegankelijk zijn.

Ook beschikken over Exact Globe Next?
Wilt u deelnemen aan de controlled release fase, dan is dit nog mogelijk. Er zijn nog enkele plekken vrij. Om deel te nemen stuurt u een e-mail naar productreadiness@exact.com. Voor meer informatie kunt u ook deze blogpost raadplegen.

Picture credits

Labels:, ,

Reacties (6)

 • ivo

  |

  Standaard worden er een 6-tal dashboards meegeleverd bij Globe Next. Mocht ik deze standaard dashboards willlen uitbreiden, kan dat met de Microsoft SQL Reporting Services. Wordt deze MSRS standaard meegeleverd of betaal je per dashboard uitbreiding? Zoals bij de Event Manager, dat je per aantal events een vaste aanschafprijs betaald.

  Beantwoord

 • Christian de Bruin

  |

  Voor Exact Globe Next is het een systeemeis dat u beschikt over SQL2008R2. In deze SQL versie zit Reporting Services gratis meegeleverd.

  U kunt binnen Reporting Services zelf de Dashboards / rapporten (laten) aanpassen of uitbreiden en gebruiken binnen Globe Next. Bijvoorbeeld op uw persoonlijke startpagina. Hiervoor is geen uitbreiding van de Exact licentie nodig.

  Beantwoord

 • ivo

  |

  Dank je Christian!

  Is de SQL2008R2 Standard CAL Runtime toereikend hiervoor? Deze kost €132,00 per user?

  En dan is eenmalig de SQL2008R2 Standard CPU RUNTIME nodig??

  Beantwoord

 • Christian de Bruin

  |

  Het gaat erom dat er wordt gewerkt met SQL2008R2. Het licentietype is dan van minder belang.
  Het kan een CPU licentie zijn OF een licentie per user.

  Voor actuele prijzen en licentievoorwaarden kun je terecht bij onze Sales supportafdeling.

  Beantwoord

 • Uw favoriete functie binnen handbereik | Exact Support Blog

  |

  […] Handige dashboards […]

  Beantwoord

 • Zelf de kleur van de administratie bepalen | Exact Support Blog

  |

  […] Handige dashboards […]

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën