Versie 1.1 van de iPhone app is beschikbaar

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Versie 1.1. van de iPhone app is vanaf nu beschikbaar. U kunt deze downloaden in de App Store. In deze versie kunt u onder andere alvast de dashboard functionaliteit bekijken. Daarnaast zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Wellicht zijn deze niet meteen zichtbaar na de update want het uiterlijk van de app blijft hetzelfde.

Op basis van klant feedback zijn de volgende verbeteringen beschikbaar gekomen:

• De mogelijkheid om een tijdstempel toe te voegen aan de werkstroom (opmerkingen).
  • Het proces van het vrij vragen is verbeterd. Het is nu duidelijker wanneer een aanvraag is ingediend en wanneer deze op goedkeuring wacht.
  • Het inloggen is eenvoudiger voor gebruikers welke voor het eerst werken met deze app.
  • De iPad kan worden gebruikt in de landscape modus.
  • 100+ andere kleine verbeteringen. Bijvoorbeeld de manier waarop het beveiligingsniveau en de prioriteit in het verzoek gedefinieerd kan worden.

Dashboards
Een belangrijke nieuwe functionaliteit is de beschikbaarheid van dashboards. Deze kunt u vinden onder de nieuwe menu optie ‘Rapporten’. Hiermee kunt u al uw SQL rapporten op uw iPhone of iPad bekijken. Op dit moment zijn er nog veel ideeën voor deze functionaliteit en we willen ook graag feedback van u hierop. Daarom is dit nog een zogenaamde ‘sneak preview’ optie. U kunt feedback geven door een reactie op dit artikel te plaatsen.

Om te werken met de dashboards kunt u de volgende stappen uitvoeren:

• Alle SQL rapporten welke op uw Exact Synergy Enterprise startpagina staan, zijn beschikbaar op uw IOS app.
  • Om toegang te krijgen tot de rapporten dient u de rol ‘Sneak preview iPhone’ aan te maken en te koppelen aan uw medewerkerskaart.
  • De Exact Synergy Enterprise installatie moet recentelijk zijn bijgewerkt (update in oktober 2011). Daarnaast kunt u ook de bestanden handmatig installeren.

Wanneer u al gebruik maakt van de Exact Synergy app for Iphone, dan wordt u er op gewezen dat er een update beschikbaar is. Indien u een nieuwe gebruiker bent, dan kunt u de app hier downloaden.