Tip: Een administratie verbergen

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Bij het openen van Exact Globe heeft u de mogelijkheid om een administratie te selecteren.  Het kan wenselijk zijn om hierin niet alle administraties te tonen.

Het verbergen van een administratie gaat als volgt:

• Ga naar [Bestand, Administratie verwijderen].
  • Klik met de rechter muisknop op de te verbergen administratie.
  • Selecteer “niet tonen” en klik op “sluiten”.

Let op: Klik niet op “verwijderen”! Daarmee zal de gehele administratie definitief worden verwijderd.

Met bovenstaande stappen wordt de betreffende administratie voor de huidige gebruiker verborgen. Het blijft overigens mogelijk om in het scherm “Administratie openen” via “Geavanceerd” de administratie te openen door er naar te bladeren of het betreffende nummer in te vullen.