De Exact Event Manager 1.8

Geschreven door Christian de Bruin op . Geplaatst in Overige

Binnenkort gaat de Exact Event Manager 1.8 in controlled release. De verwachting is dat deze product update medio november algemeen beschikbaar komt. Op dit moment is het nog mogelijk om deel te nemen aan de controlled release fase.

In deze product update zijn verschillende nieuwe functies beschikbaar en er zijn ook enkele verbeteringen doorgevoerd. Het is nu onder andere mogelijk om Exact Synergy Enterprise entiteiten zoals projecten, relaties en medewerkers als acties aan te maken.

Daarnaast is er nu een Alert overzicht beschikbaar. Deze toont een lijst met alle events welke binnen de Exact Event Manager zijn aangemaakt. Tevens kan een administrator nu direct vanuit dit scherm acties ondernemen.

De volgende functies zijn ook toegevoegd:

• Geïntegreerde ondersteuning voor Exact Globe Next.
  • Verschillende standaard Events zijn beschikbaar voor Exact Globe Next gebruikers.
  • Gebruikers kunnen de parameters van de standaard Exact Globe Next alerts aanpassen.
  • De Command builder is verbeterd en ondersteund nu het gebruik van stored procedures.
  • Een nieuw groepeer functie is toegevoegd die de mogelijkheid geeft om resultaten die zijn opgenomen in Acties kunt groeperen.
  • De verbeterde Rich Text Editor biedt de mogelijkheid om tabellen toe te voegen en op te maken in de te versturen e-mails.
  • Gebruikers hebben de mogelijkheid om een Alert direct in de wachtrij te plaatsen.
  • Ondersteuning van meerdere talen (Pools, Russisch, Tsjechisch).
  • Een nieuw help scherm is beschikbaar. Deze is ook binnen Google Chrome te benaderen.

Deelnemen?
Wilt u graag deelnemen aan de controlled release fase of wilt u meer informatie hierover? Stuur dan een e-mail naar productreadiness@exact.com