De Android app voor Exact Synergy Enterprise is beschikbaar

Geplaatst op 10 oktober 2011 door in Exact Synergy

Na de succesvolle introductie van de iPhone en iPad app voor Exact Synergy Enterprise is nu ook de Android app beschikbaar. Deze kunt u kostenloos downloaden via de Android Market.

Exact Synergy voor Android geeft u de mogelijkheid om overal en op elk willekeurig tijdstip te werken. Het ontwerp van de app is er op gericht om de gebruikers een echte Android ervaring te geven. Wacht niet langer en test de app zelf! Vergeet niet om ook collega’s en vrienden via Facebook en Twitter te wijzen op de nieuwe app.

Beschikbare functies
De Androip app voor Exact Synergy Enterprise heeft dezelfde functionaliteit als de iPhone app.  U kunt hierbij denken aan de volgende functies:

• Toegang tot uw werkstroom.
  • Eigen agenda beheren en agenda’s van collega’s inzien.
  • Verzoeken bekijken, doorzetten, aanmaken of bewerken.
  • Overal toegang tot de gegevens van uw relaties en collega’s.
  • Direct contactpersonen of collega’s bellen en mailen.
  • Fotografeer onkostendeclaraties en dien ze daarna eenvoudig in, met de mogelijkheid deze te koppelen aan een project of klant.
  • Geplande uren realiseren.
  • Uren boeken.
  • Vakantie aanvraag indienen.

Vereisten

• Exact Synergy Enterprise (vanaf product update 244) of Exact Synergy (vanaf versie 397).
  • In Exact Synergy Enterprise beschikbaar voor alle gebruikers licenties. In Exact Synergy beschikbaar voor professionele gebruikers.
  • Android release 2.1 of hoger.

Picture credits

Tags: , ,

17 reacties naar “De Android app voor Exact Synergy Enterprise is beschikbaar”

1. Bas

23. jan, 2012

L.S.,

Ik heb de android app geinstalleerd, maar kom niet door de instelling heen van gebruikersnaam, domein, wachtwoord en pad…
    kunnen jullie helpen?

Groeten

2. Larno van Loo

23. jan, 2012

Beste Bas,

Vanmiddag wordt er contact opgenomen om dit punt te bespreken.

3. Bart

25. jan, 2012

Goedemorgen,

Ik gebruik de android app met tevredenheid, op een Asus Transformer.
    Helaas kan ik het alleen gebruiken om zaken in te zien. Maar bewerken gaat niet.
    Een eenvoudige taak in mijn werkstroom zetten lukt niet. De app blijft dan hangen met de melding Sending data.
    Nu weet ik dat mijn collega’s hier ook last van hebben.

Is dit een bekend probleem? Ligt dit misschien aan de ‘server kant’ van Synergy?

Groet,
    Bart

4. Larno van Loo

25. jan, 2012

Goedemorgen Bart,

Er wordt zo contact opgenomen om wat dingen te controleren.

Groet,
    Larno

5. Willem van der Tempel

26. jan, 2012

Beste Larno,
    Is het mogelijk om de instellingen in deze blog te plaatsen.
    gr. Willem

6. Larno van Loo

26. jan, 2012

Beste Willem,

De benodigde instellingen kun je vinden in deze post : http://blogs.exact.com/support/2011/07/faq-exact-synergy-app/

De instellingen van de iPhone app zijn ook van toepassing op de Android app.

Groet, Larno

7. Marc

11. feb, 2012

Ik heb de android app geinstalleerd, maar kom niet door de instelling heen van gebruikersnaam, domein, wachtwoord kunnen jullie helpen?

8. Larno van Loo

13. feb, 2012

Hallo Marc,

Is de Exact Synergy omgeving bijgewerkt naar 397? Je kunt dit controleren door te kijken of in de BIN map de bestanden Exact.IPhone.Web.Server.dll en Exact.Iphone.Web.Site.dll staan.

9. René Blok

21. mrt, 2012

Mooie app, helaas kan je wel “Gefixeerde” comments wijzigen/ verwijderen. Zou dus een aangename aanpassing zijn als deze functie wordt overgenomen in de app als de definitie in Synergy dit opgeeft.

10. Stefan Potma

13. sep, 2012

Wij hebben de Synergy App werkend op IOS maar het lukt ons niet om deze op Windows 7 of Android aangemeld te krijgen. Beide zijn identiek ingesteld als de IOS app.

11. Larno van Loo

13. sep, 2012

Beste Stefan,

Is het mogelijk om contact op te nemen met onze Support afdeling? Mijn collega’s kunnen dan snel enkele punten controleren en helpen bij het aanmelden.

12. Stefan Potma

13. sep, 2012

Artikel 23.881.394 in de KB heeft het probleem met verbinden inmiddels opgelost !

13. Larno van Loo

13. sep, 2012

Stefan, bedankt voor je reactie!

Document 23.881.394 is voor alle klanten te vinden via de Customer Portal.

14. Sheila

15. nov, 2012

Ik heb de app geinstalleerd voor android. Ik kom niet door de instellingen heen van gebruikersnaam, domein, wachtwoord. Graag jullie hulp?

15. Larno van Loo

15. nov, 2012

Hallo Sheila,

Voor de Login instellingen kun je dezelfde gegevens gebruiken waarmee je ook via de pc inlogt. Echter bij de gebruikersnaam vul je alleen je gebruikersnaam en niet het domein. Deze vul je er onder in bij het veld domein.

Bij het webadres vul je het adres in wat ook in de adresbalk staat wanneer je via de pc in Synergy werkt. Bijvoorbeeld: https://naamvandesynergyomgeving.com

Wil je even laten weten of het gelukt is?

Gr. Larno

16. Rene van Putten

03. okt, 2013

Ik wil de app graag gebruiken, maar ik loop vast in de login procedure.

17. Larno van Loo

04. okt, 2013

Hallo Rene,

In dit bericht: http://blogs.exact.com/support/2011/07/faq-exact-synergy-app/ kun je meer informatie vinden over de instellingen. Vooral het laatste punt is belangrijk.