Exact Synergy Enterprise product update 247 in controlled release

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Sinds deze week is Exact Synergy Enterprise product update 247 in controlled release. Diverse verbeteringen zijn in deze product update doorgevoerd en ook biedt deze product update verschillende nieuwe mogelijkheden.

Vanaf product update 247 heeft u de mogelijkheid om de verschillende secties in een vezoek weer te geven als tabbladen. Op deze manier kunt u een gedetailleerd verzoek heel overzichtelijk houden.

Daarnaast heeft de Synergy Office Integratie een ware facelift ondergaan. Zo zijn er voor de meeste functies nieuwe knoppen beschikbaar en zijn verschillende functies gegroepeerd binnen bepaalde secties.

In deze product update zijn er ook verschillende nieuwe functies beschikbaar voor de PSA oplossing. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om te werken met het nieuwe capaciteitsverzoek en er zijn verbeteringen doorgevoerd in het Uren en kosten scherm.

Nieuw design
In deze product update zijn ook veel nieuwe functies toegevoegd voor het nieuwe design. Het is nu mogelijk om te werken met aanpasbare widgets en u heeft de mogelijkheid om zelf een cockpit in te richten of een reeds vooringerichte cockpit te gebruiken. Op deze manier heeft u alle informatie binnen handbereik.

Meer weten?
Voor meer informatie over de controlled release fase kunt u dit artikel raadplegen

Labels:,

Reacties (2)

• Gert

|

Hoe zit het met SDK functionaliteit in de nieuwe release? Aangezien er tot op heden in het nieuwe design geen SDK hooks zaten, wat een behoorlijk gemis is.

Beantwoord

• Vincent Henricks

|

Elke medewerker welke werkt met de standaard functionaliteit van Exact Synergy Enterprise, kan werken in het nieuwe design. SDK wordt in product update 247 nog niet ondersteund. SDK is enkel zichtbaar in de bestaande pagina’s van Synergy Enterprise die in het nieuwe design van Synergy worden getoond. Op dit moment vindt een inventarisatie plaats naar het ondersteunen van maatwerk (SDK) in het nieuwe design. Zodra dit is afgerond zal ik gaan communiceren over het plan van aanpak.