Een nieuw design voor de inlogpagina

Geschreven door Sytske Wierda op . Geplaatst in Exact Online

Voor Exact Online wordt binnenkort de inlogpagina aangepast. Wanneer u dan gaat naar www.exactonline.nl en vervolgens klikt op ‘Inloggen’, dan zult u zien dat de pagina is veranderd. De methode van inloggen blijft gelijk, alleen het uiterlijk is anders.

De pagina heeft nu een modern uiterlijk wat beter aansluit bij de website. Daarnaast is de indeling overzichtelijk doordat deze is opgedeeld in drie kolommen. In de linker twee kolommen vindt u actueel systeemonderhoud en de recentste nieuwsberichten. Op deze manier bent u direct op de hoogte van de tijden waarop Exact Online wellicht wat minder toegankelijk is door werkzaamheden. Daarnaast kunt u meteen zien welke nieuwe modules er beschikbaar komen en of er andere interessante nieuwsfeiten over Exact Online zijn.

De derde kolom wordt gebruikt voor het daadwerkelijke inloggen. U kunt hier uw inloggegevens invullen voor uw eigen licentie. Tot slot vindt u onderaan de zogenaamde ‘footer’. Hierin vindt u extra informatie en onze contactgegevens.

Picture credits

Labels:, ,

Reacties (2)

• Aad 't Hart

|

Ziet er al wat strakker uit, echter de grote grijze top banner maakt het wel wat somber en ik zou de velden voor gebruikersnaam en wacht woord wel wat groeter willen. Nu past mijn gebruikers naam niet eens. Over het algemeen vind ik het gebruikte font erg klein.

Beantwoord

• kees leijs

een met Aad, waarom niet Exact Rood ?