Vinden wat je zoekt

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Bent u op zoek naar een specifieke klant? Of wilt u misschien een bepaalde groep klanten uit een specifiek postcode gebied opzoeken? Beide opties zijn mogelijk binnen Exact Synergy Enterprise. Om een specifieke klant te zoeken kunt u gebruik maken aan het zoekveld in het linker menu.

Zoeken naar een groep klanten
Het kan voorkomen dat u bijvoorbeeld een groep klanten wilt vinden welke uit een specifiek postcode gebied komen. Om deze groep te vinden kunt u gebruik maken van de functie Geavanceerd zoeken. Deze kunt u gebruiken door de volgende stappen uit te voeren:

• Ga naar het menu [Klanten, Overzichten, Relaties, Zoeken]
  • Klik op het icoon ‘Aanpassen’ rechtsboven in het scherm, vink de optie ‘Zoeken via operatoren’ aan, en klik op ‘Bewaren’.

• In het zoekscherm van de relaties beschikt u nu over de sectie ‘Geavanceerd zoeken’.
  • Selecteer hier de opties ‘Postcode’ en ‘Tussen’.
  • Bij de vergrootglas-velden selecteert u de postcodes.
  • Klik vervolgens op Toevoegen.
  • Tenslotte klikt u op Tonen om het resultaat te zien

Picture credits

Labels:,

Reacties (1)

• Chris Ketelaar

|

Dit is echt een hele krachtige functie. Soms zijn de velden die in de dropdown genoemd worden echter niet voldoende. is het mogelijk de labels van de overige velden uit de database te achterhalen zodat ik deze handmatig kan invoeren om hierop te zoeken?