Product update 246 in controlled release

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Sinds deze week is Exact Synergy Enterprise product update 246 in controlled release. Diverse verbeteringen zijn in deze product update doorgevoerd en ook biedt deze product update verschillende nieuwe mogelijkheden.

Vanaf product update 246 zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd voor Mobile Synergy. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om afspraken te bekijken en nieuwe afspraken aan te maken. Tevens kunt u medewerkers zoeken en bekijken en direct vanaf de medewerkerkaart een telefoongesprek starten.

Daarnaast is er nu de automatische notificatie functie. Deze zorgt ervoor dat er automatisch een bericht wordt getoond in Exact Synergy Enterprise wanneer er een nieuwe product update beschikbaar is.

In deze product update zijn er ook verschillende nieuwe functies beschikbaar voor de Reporting Services integratie. Het is nu bijvoorbeeld mogelijk om rapporten op het klant- of dealer portaal te tonen.

Exact PSA
In deze product update zijn ook veel nieuwe functies toegevoegd voor de Exact PSA functionaliteit. Zo is het nu mogelijk specifieke artikelen voor een project of medewerker te definiëren. Daarnaast wordt de nieuwe Project manager rol geïntroduceerd en is het mogelijk om vanuit het planningsscherm kindprojecten te plannen.

Binnenkort vindt u meer informatie op dit blog over deze product update.

Picture credits

Labels:,

Laat een reactie achter

Categorieën