Nieuwe tabel minimumlonen

Geschreven door Annette Meijer op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Online, Exact Synergy, Overige

Naar aanleiding van de regeling van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is er vanaf 1 juli 2011 een aanpassing van het wettelijk minimumloon en het minimumjeugdloon.

In Exact Globe wordt de tabel met minimumlonen meegeleverd. In product update 400 (of hoger) is de minimumloon tabel beschikbaar sinds 8 juni 2011. Zie voor meer informatie over deze aanpassing Release Note 22.298.880 – Product update 400/401: Nieuwe minimumloon tabel vanaf 1 juli 2011.

In Exact Online wordt de minimumloon tabel ook meegeleverd en sinds donderdag 16 juni is de minimumloon tabel voor de tweede helft van 2011 beschikbaar.

In Exact Globe 2000, Exact (Globe) voor Windows en Exact voor Dos dient u zelf de minimumloon tabel aan te passen. In Exact Globe 2000 kunt u dit doen via het menupad [Systeem, Salaris, Inrichten, Minimumloon tabel]. In Exact (Globe) voor Windows kunt u de tabel met minimumlonen aanpassen via het menupad [Administratie inrichten, Salaris, Minimumloon tabel]. In Exact voor Dos kunt u via pad [LOSMO] de minimumloon tabel onderhouden.

Picture credits

Labels:, , , ,

Laat een reactie achter

Categorieën