Nieuwe demo administratie

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Het demo bedrijf Deltabike werd jarenlang gebruikt als demo administratie. Vanaf product update 401 is deze demo administratie niet langer beschikbaar in Exact Globe. Hiervoor in de plaats is een nieuwe demo administratie beschikbaar: MacBean CoffeeWorld.

MacBean CoffeeWorld is bekend van haar authentieke koffie en theemelanges, koffiemachines en bijbehorende services. De nieuwe demo administratie is een herkenbaar bedrijf met stamgegevens én realistische transacties.

Om over deze nieuwe demo administratie te beschikken dient u bij het uitvoeren van de update aan te geven dat u de demo administratie wilt downloaden.

Na het uitvoeren van de update kunt u een nieuwe demo administratie aanmaken. Hiervoor kunt u de volgende stappen uit voeren:

1. Start Exact Globe en ga naar menu [Bestand, Nieuwe administratie…]. Hiermee start u de ‘Administratie aanmaken wizard’ op.
  2. U selecteert de SQL Server waarop de demo administratie aangemaakt dient te worden en klikt op ‘Volgende’ om verder te gaan.
  3. Vervolgens geeft u een naam en een locatie op voor de demo adminstratie. Tevens geeft u aan of u uw eigen licentie of de demo-licentie wilt gebruiken. Met ‘Volgende’ gaat u verder.
  4. In het volgende scherm geeft u aan dat u akkoord gaat met de voorwaarden waarna u met de knop ‘Volgende’ kunt verdergaan.
  5. Hier vult u een werknemer-ID in en geeft uw naam op. Vervolgens dient u de optie ‘Demo-administratie’ te selecteren.
  6. Klik nu op ‘Volgende’ en vervolgens op ‘Klaar’ om de demo administratie aan te maken.