iPhone en iPad app beschikbaar voor Synergy

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Vanaf vandaag is de Exact Synergy app voor de iPhone en iPad beschikbaar in de Appstore. Alle Synergy gebruikers met een Exact Synergy omgeving (versie 397) of een Exact Synergy Enterprise omgeving (Product update 244) kunnen deze App gratis downloaden en gebruiken.

Om de App te gebruiken dient u ervoor de zorgen dat de software is bijgewerkt naar de bovengenoemde versies. Vervolgens kunt u de App hier downloaden.

Meer informatie
Binnenkort kunt u meer informatie vinden op dit blog. Daarnaast kunt u ons product blog raadplegen of de introductie video bekijken.

Picture credits

Labels:,

Reacties (15)

• arco

|

Wat een dom introductie videootje van een synergy app
    Ik zie alleen een man op een boot
    Meer een introductie voor de watertaxi
    Zonde van het geld.
    Arco

Beantwoord

• Jaap

|

Kan iemand mij vertellen waarom ik afgekeurde verzoeken in mijn kalender blijf zien?
    Instelling? Of is de app nog niet helemaal ok?

Beantwoord

• Martin Ortgiess

|

Hi Jaap,

Dit is inderdaad een puntje. We gaan dit aanpassen in een volgende versie, zodat deze niet meer in de agenda worden getoond.

Beantwoord

• René

|

Zijn er ook nog plannen om deze app voor het Android platform te ontwikkelen?

Beantwoord

• martin Ortgiess

|

Android staat gepland voor later dit jaar. Sterker nog, deze week gaan we het project starten.Op de product blog binnenkort meer…

Beantwoord

• Danny Bonthuis

|

Cool, vanmiddag eerste prototype getest van de Exact Synergy Android app!

Beantwoord

• Arno

|

Is er al bekend wanneer de synergy app voor Windows Phone 7 beschikbaar komt?

Beantwoord

• Larno van Loo

|

Hallo Arno,

Voor nu is nog niet bekend of en wanneer deze zal verschijnen. Indien hier meer over bekend is, zal dit ook via dit blog worden gecommuniceerd.

Beantwoord

• guido

|

het schijnt dat de nieuwe android app niet werkt !!! conection error

Beantwoord

• Larno

|

Hallo Guido,

Deze melding kan voorkomen bij bepaalde configuraties. Wij zijn hiervan op de hoogte en proberen dit zo snel mogelijk te verhelpen.

Beantwoord

• Dick

|

Graag een update: Hoe zit het me de app voor de Windows Phone??

Beantwoord

• Larno van Loo

|

Hallo Dick,

De app voor Windows Phone verschijnt medio mei / juni. Deze is gepland rond Product update 249.

Beantwoord

• Michael

|

Zijn er al stappen genomen om de app werkend te maken op IOS 8?