Uw eigen Exact Online

Geschreven door Edgar Wieringa op . Geplaatst in Exact Online

Zoals u als administratie- of accountantskantoor wellicht weet is er sinds kort voor Exact Online een app op de iPhone beschikbaar. Een klant kan met de iPhone app heel eenvoudig, terwijl hij onderweg is, een foto nemen van een factuur of bonnetjes en deze automatisch aanbieden aan de administratie. Op deze manier is de administratie altijd up-to-date en raken facturen en bonnetjes nooit zoek.

Bovendien kunnen klanten met de iPhone app dankzij het gebruiksvriendelijke dashboard, eenvoudig een lijst met openstaande posten of de financiële resultaten bekijken.

Uw eigen logo
Voor al uw klanten is de Exact Online app, helemaal uw app. Wanneer u namelijk uw logo in Exact Online vastlegt dan is de app opeens uw app geworden. Geen Exact logo meer maar het logo van uw kantoor.

Daarnaast heeft de klant altijd ook uw telefoonnummer bij de hand. Met een tikje op het scherm belt hij namelijk direct zijn accountant (maar ook Exact staat hierbij).

Instellingen
Het instellen van uw telefoonnummer doet u op uw eigen klantenkaart en het logo kunt u vanuit het tabmenu instellen via Algemeen – Stamgegevens – Relatie.