Samen ontwikkelen

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy, Overige

Uw wensen en suggesties voor bestaande en nieuwe functionaliteit vormen één van de belangrijkste informatiebronnen bij het ontwikkelen van onze software.

Een groot deel van de ontwikkelcapaciteit is gericht op het verwezenlijken van de wensen die we van u ontvangen. Bij een groot aantal product updates van Exact Globe en Exact Synergy Enterprise is de functionaliteit welke beschikbaar komt gebaseerd op feedback van onze klanten.

Een logo in de release notes
Om u inzicht te geven in welke wijzigingen en nieuwe functionaliteit het gevolg zijn van uw feedback is het bovenstaande logo beschikbaar in de release notes. Het logo vindt u terug in de release notes vanaf product update 401 van Exact Globe en product update 246 van Exact Synergy Enterprise. De beschreven wijziging of functionaliteit in de release note die het logo bevat, is gebaseerd op klantfeedback.

Meer informatie
Voor meer informatie over het Solution Feedback proces kunt dit artikel raadplegen. Volgens planning zal volgende week product update 401 algemeen beschikbaar zijn. Hierover kunt u binnenkort meer op dit blog lezen.

Picture credits

Reacties (7)

 • Robbert Cramer

  |

  Ik mis in exact de onderstersteuning om in onze buitenlandse administraties de volledige functionaliteit van de cashflow module te kunnen gebruiken.

  In onze Nederlande licentie zitten 14 administraties, iedere administratie is een land waar wij een vestiging hebben, lokaal wordt de administratie gevoed.
  Echter, het maken van betalingen vanuit exact is niet mogelijk over de grens.

  Mijn verzoek is om deze optie creeren, we zijn bereid om een deel van de ontwikkelingskosten voor onze rekening te nemen.

  License: 007993

  Beantwoord

 • Danny Bonthuis

  |

  Beste Robbert,
  Afhankelijk van hoe jullie dit precies willen doen is dit mogelijk met de module E-Betaal Buitenland. Ik heb nagekeken of deze module in jullie licentie aanwezig is, en dat is gelukkig zo. Ik laat één van onze support medewerkers contact met u opnemen om dit door te nemen.

  Met vriendelijke groet,
  Danny

  Beantwoord

 • bjorn

  |

  Wij werken voorlopig nog met 243, en gan naar 246 in september. Wanneer wordt het VAT nummer in de crm module erkend als belangrijk veld. Ik mis bijv. dit criterium in de “deduplication” velden. Of als zoekcriterium in de advanced research van accounts.
  Dank voor uw feedback.

  Beantwoord

 • Larno van Loo

  |

  Beste Bjorn,

  Bedankt voor uw feedback. Op dit moment (246 is binnenkort beschikbaar) is het VAT/BTW nummer veld nog niet beschikbaar in de advanced search. Ik heb voor u een Solution Feedback verzoek aangemaakt. Deze kunt u terugvinden wanneer u inlogt op de Customer Portal.

  Voor nu kan ik nog geen definitieve planning geven.

  Met vriendelijke groet,

  Larno

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën