Het hipste boekhoudpakket

Geplaatst op 19 mei 2011 door in Exact Online

Recentelijk heeft u in deze blogpost kunnen lezen dat er voor Exact Online een iPhone App beschikbaar is. De introductie van de Exact Online Iphone App levert naast alle voordelen ook een aantal vragen op. De belangrijkste vragen hebben we op een rijtje gezet:

Wat kan ik precies met de Iphone App?
U kunt met de iPhone App heel eenvoudig, terwijl u onderweg bent, een foto nemen van een factuur of bonnetjes en deze automatisch vastleggen in uw administratie. Op die manier is uw administratie altijd up to date en raken facturen en bonnetjes nooit zoek. Bovendien kunt u met de iPhone App dankzij het gebruiksvriendelijke dashboard, eenvoudig een lijst met openstaande posten of de financiële resultaten bekijken.

Zoals altijd bij Exact Online, staat ook bij de iPhone App de samenwerking tussen de ondernemer en zijn accountant centraal. Daarom verschijnt in de app niet het logo van Exact in beeld, maar dat van het accountantskantoor waarmee de ondernemer zaken doet.

Is de Iphone App ook geschikt voor andere smartphones, zoals telefoons met Android of de Blackberry?
Bij het ontwikkelen van de App is ervoor gekozen om deze in eerste instantie te ontwikkelen voor de Iphone. Voor telefoons met Android wordt op dit moment een App ontwikkeld. Deze App maakt zijn opwachting in het derde kwartaal van dit jaar.

Wat moet ik instellen om te kunnen werken met de Iphone App?
U hoeft hier niets voor in te stellen in uw administratie. U kunt de de Iphone App downloaden en vervolgens kunt u direct inloggen.

Ik zie in de Iphone App dat er een mogelijkheid is om te werken met Scan en Herken, maar waar kan ik dat aanschaffen?
Op dit moment is de Iphone App voor iedere gebruiker van Exact Online met een Iphone beschikbaar. De Scan & Herken service wordt op momenteel uitvoerig getest door een aantal accountantskantoren. Mocht u als accountant geïnteresseerd zijn in Scan & Herken, dan kunt u zich hiervoor aanmelden via 0800-66 54 631.

Wel kunt u al foto’s van uw bonnetjes en facturen maken. Deze worden automatisch in uw administratie gezet. De bonnetjes en facturen worden nog niet automatisch herkend, maar u kunt zelf eenvoudig een boeking maken.

Reageren?
Uiteraard kunt u hieronder reageren op dit blog, maar we zouden het ook leuk vinden als u uw mening wilt geven over de Exact Online Iphone App in de App store

Tags: , ,

Eén reactie naar “Het hipste boekhoudpakket”

1. SanderS inc.

20. mei, 2011

Echt fantastich die nieuwe app. Zie meteen de openstaande posten, ben altijd up-to-date. Als ik een tankbon heb, dan maak ik een foto en stuur deze naar mijn administratie en deze kan meteen worden ingeboekt, helemaal te gek. Ga zo door met de ontwikkelingen, het scheelt mij steeds meer FTE’s!!