Event Manager 1.6 in controlled release

Geschreven door Christian de Bruin op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy, Overige

Sinds eind vorige week is de vernieuwde versie (1.6) van de Exact Event Manager (EEM) beschikbaar in Controlled Release. Deze Event Manager is ontworpen om gebruikers signaleringen te laten ontvangen van belangrijke gebeurtenissen en zaken die juist niet zijn gebeurd. Na een succesvolle interne test is versie 1.6 nu vrijgegeven. Deze versie vervangt versie 1.5 welke sinds 1 maart in Nederland in Controlled Release is.

Nieuwe mogelijkheden
De oplossing kan meerdere acties uitzetten, zoals het creëren van een verzoek in Exact Synergy Enterprise, het versturen van een e-mail, SMS of rapport, of het bijwerken van de database. Ook is het mogelijk om meerdere acties tegelijkertijd te laten plaatsvinden op basis van een gebeurtenis.

Versie 1.6 brengt een tweetal nieuwe functies;

–          Aanmaken van documenten in Exact Synergy Enterprise.

–          SQL Server Reporting Services (SSRS) ondersteuning.

Beide functies komen voort vanuit wensen uit de markt.

Ondersteuning SQL Server Reporting Services
Als een SSRS rapport als Actie wordt opgezet is er de mogelijkheid om het gewenste formaat te selecteren. U heeft daarbij keuze uit de volgende mogelijkheden;

• Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • PDF
  • HTML 4
  • CSV

Dit heeft als voordeel dat de bijlage, die u bijvoorbeeld bij een e-mail verzend, in het gewenste formaat wordt verzonden en tevens verder te bewerken is met bijvoorbeeld Word of Excel.

Aanmaken van documenten in Exact Synergy Enterprise
We maken nu ook gebruik van de entiteit documenten welke door Exact Synergy Enterprise standaard wordt aangeboden. Hiermee is het bijvoorbeeld mogelijk het Crystal report wat u heeft gemaakt te uploaden in Synergy als een bijlage in een document. Dezelfde mogelijkheid is er voor het uploaden van een rapport gemaakt met SQL Server Reporting Services.

Het gebruik van de Entiteit document in Exact Synergy Enterprise zorgt ervoor dat het type en eigenschappen welke in gebruik zijn ook correct worden gevuld.

Deze versie geeft ook de mogelijkheid om te werken met Event Packs. Dit houdt in dat Sets van Events kunnen worden gemaakt en gedeeld.

Uitrol Nederlandse markt
Exact Event Manager is per 1 maart in Controlled Release genomen. Hierbij zal deze nieuwe oplossing voor het eerst op de Nederlandse markt worden uitgerold bij een beperkt aantal klanten en resellers. Doel is om ervaring op te doen en feedback te verzamelen die zal dienen als input voor verdere productontwikkeling.

Meer informatie kun u vinden in een reeds geplaatste blogpost.