Tip: Hoe kan ik geavanceerd zoeken?

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Bent u wel eens op zoek naar een specifiek artikel? Indien u werkt met veel verschillende artikelen dan kan het soms lastig zijn om het juiste  artikel direct te vinden. Door te zoeken met behulp van het % teken kunt u vaak wel het juiste artikel vinden.

In de verschillende zoekvelden heeft u de mogelijkheid om op een deel van een naam te zoeken. Het kan handig zijn om te zoeken op meerdere delen van de naam. U heeft bijvoorbeeld een groot artikelbestand met onder andere de volgende artikelen:

  • Kabel rood rol
  • Kabel rood doos
  • Kabel blauw rol
  • Kabel blauw doos
  • Kabel groen rol
  • Kabel groen doos
  • Lint rood rol
  • Lint rood doos
  • Lint blauw rol
  • Lint blauw doos

U wilt u alle kabels en rollen tonen. In het zoekvenster vult u in: ‘Kabel%rol’. Het schermt toont nu alle artikelen die ‘Kabel’ en ‘rol’ bevatten.

In dit voorbeeld zoeken we naar artikelen, maar uiteraard kunt u ook middels het % teken zoeken naar andere gegevens zoals bijvoorbeeld debiteuren, grootboekrekeningen, plaatsnamen, omschrijvingen van een factuur, etc.

Picture credits

Labels:, , ,

Laat een reactie achter

Categorieën