Mag ik mij voorstellen?

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Overige

Mijn naam is Mark ter Steege en ik ben sinds 1 maart 2010 werkzaam bij Exact, op de support afdeling. Tijdens mijn opleiding Commerciële Economie heb ik veel aspecten van het bedrijfsleven leren kennen. Echter door het contact met klanten van Exact leer je pas echt wat er speelt binnen een bedrijf.

Binnen support houd ik me bezig met het jongste product van Exact: Exact Online. Exact Online is volop in ontwikkeling en het is erg leuk om hier een steentje aan bij te dragen. Meedenken met de klant over een op te lossen kwestie, maar ook optimaal gebruik maken van Exact Online is waar ik mijn grootste uitdaging in zie. Vaak neemt een klant contact op met een “kleine vraag”, maar gaat hierachter een grotere vraag schuil. Het is dan de uitdaging om ervoor te zorgen de grote vraag boven tafel te krijgen en op te lossen.

Naast het oplossen van problemen vind ik het belangrijk om te weten hoe klanten Exact Online ervaren en wat wij eventueel kunnen betekenen om dit te verbeteren. In de toekomst lijkt het me leuk om me hier verder op te richten. Dit kan in de vorm van trainer zijn, maar ook de schakel tussen klant en productontwikkeling lijkt me erg interessant.

Laat een reactie achter

Categorieën