Product Update 245 in controlled release

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

Sinds deze week is Exact Synergy Enterprise product update 245 in controlled release. De algemene beschikbaarheid wordt verwacht in het eerste kwartaal van 2011. Diverse verbeteringen zijn in deze product update doorgevoerd en ook verschillende nieuwe mogelijkheden.

Vanaf product update 245 zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd voor Mobile Synergy. Deze zijn vooral gericht op efficentië en gebruiksvriendelijkheid. Het is nu onder andere mogelijk om de status van een verzoek bij te werken. Daarnaast zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd voor de integratie met Microsoft Exchange 2010. Tevens is het vanaf deze Product Update mogelijk om te werken met herstel meldingen voor medewerkers.

In de voorgaande product update heeft u al kennis kunnen maken met het nieuwe design. Vanaf deze product update zijn er verschillende nieuwe elementen toegevoegd op basis van de feedback van klanten.

In deze Product Update zijn ook veel nieuwe functies toegevoegd voor de Projecturen & Factureren functionaliteit. Zo is het nu mogelijk om medewerkerstarieven te definiëren en te plannen met een voorgestelde starttijd. Daarnaast wordt de informatie in verzoeken en facturen gesynchroniseerd en zijn er verbeteringen in de budget functionaliteit doorgevoerd.

Labels:, ,

Reacties (3)

 • Martijn Logtenberg

  |

  Hi Larnoo,

  Mooi die startijd die voorgesteld wordt bij het aanmaken van een geplande activiteit.

  Is het misschien mogelijk om daar ook rekening mee te houden, wanneer er geen gebruik wordt gemaakt van de planning?

  Wanneer er bij de week invoer direct de uren worden geboekt? een klein nadeel van de huidige methodiek is dat uren die ingevoerd worden, standaard de starttijd krijgen van 00:00, ondanks verzoekdefinitie of rooster informatie.

  Bij de synchronisatie naar je Agenda is dit niet handig.

  Met vriendelijke groet,

  Martijn

  Beantwoord

 • Martijn Logtenberg

  |

  Ik heb inmiddels begrepen dat dit opgelost gaat worden.

  Beantwoord

 • Larno

  |

  Hallo Martijn,

  Bedankt voor je feedback. Dit is inderdaad onder de aandacht bij development.

  Met vriendelijke groet,

  Larno

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën