Product Update 400 in controlled release

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Exact Globe Product Update 400 is sinds 14 december 2010 in controlled release. In deze Product Update zijn enkele nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd. De algemene beschikbaarheid wordt verwacht in de eerste week van januari 2011.

Documenten versturen in PDF-formaat
Vanaf product update 400 is een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo is het versturen en opslaan van documenten in PDF-formaat verbeterd. In verband met deze functionaliteit is er een aantal minimale systeemeisen waaraan een systeem dient te voldoen. Bij het starten van de update naar Product Update 400 wordt dan ook een controle uitgevoerd op een aantal systeemeisen.

Daarnaast worden vanaf deze Product Update SEPA incasso-opdrachten ondersteund en is er een log toegevoegd bij het onderhoud van de rollen. Middels het log hebben klanten altijd inzicht in welke gebruiker, wanneer, welke gegevens in een rol heeft aangepast.

Binnenkort vindt u meer informatie op het Support Blog over deze Product Update.

Picture credits

Labels:, ,

Laat een reactie achter

Categorieën