Nieuwe ontwikkelingen voor Exact Financials Enterprise

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Overige

In versie 7.02 zijn er enkele functies toegevoegd die met name voor de eindgebruiker van toegevoegde waarde zijn. Zo kunnen bijvoorbeeld alle overzichten nu standaard naar PDF-formaat worden geëxporteerd (bekijk de video). Ook kan de gebruiker via een taakplanner een overzicht in PDF-formaat automatisch aan een e-mail koppelen.

Voor alle overzichten in de moederadministratie is er daarnaast de mogelijkheid toegevoegd om direct de gegevens van alle onderliggende dochteradministraties in een overzicht op te vragen. Kortom, meer gebruiksgemak en meer inzicht! Een volledig overzicht van de wijzigingen in versie 7.02 kunt u vinden in de release notes welke beschikbaar is via de Customer Portal (wanneer u niet beschikt over inloggevens dan kunt u deze aanvragen via de klantenservice). 

Voor een select aantal klanten is het nu mogelijk om de nieuwe webbrowserfunctionaliteit in controlled release te gebruiken. Het grote voordeel van deze webbrowserfunctionaliteit is dat u door Exact Financials Enterprise navigeert zoals u gewend bent om door een website te navigeren. Exact Financials Enterprise is daarmee in een nieuw jasje gestoken. Kortom, het is laagdrempelig, gebruiksvriendelijk en herkenbaar. U kunt via deze link een video bekijken.

Door de nieuwe browserfunctionaliteit is Exact Financials Enterprise 100% webbased. Dit creëert voor klanten veel nieuwe mogelijkheden. Dat varieert van thuis werken tot aan het opzetten van een Shared Service Center. De nieuwe webbrowser functionaliteit is beschikbaar op basis van Internet Explorer versie 7 en 8. Overigens behouden bestaande klanten de mogelijkheid om in de huidige opzet te werken.

Deelnemen aan controlled release?
Wij maken u er graag op attent dat er nog enkele klanten worden gezocht om te participeren in de controlled release voor de nieuwe browser functionaliteit. Dit brengt voor u diverse voordelen met zich mee, zowel op het gebied van ondersteuning als bijvoorbeeld de mogelijkheid om actief mee te denken over het verbeteren  van de programmatuur. Wilt u deelnemen aan het controlled release traject, neem dan contact op met Herbert Stroeve (Senior Product Management) of Jaimie Tullenaar (Senior Sales Executive).

Picture credits

Labels:

Laat een reactie achter

Categorieën