Samen naar een oplossing

Geschreven door Danny Bonthuis op . Geplaatst in Overige

Exact doet haar uiterste best om haar klanten te voorzien van de beste software en de beste klant ervaring. In het kwaliteitsproces voor onze software wordt er door Exact Nederland via het Product Readiness team een laatste fase georganiseerd in samenwerking met klanten. Deze laatste fase noemen wij de Controlled Release fase.

De Controlled Release fase duurt over het algemeen minimaal vier weken en kan voor een individuele oplossing tenminste drie tot zes maanden duren. Gedurende een Controlled release fase zijn er één of meerdere evaluatie momenten waarin de noodzakelijke aspecten welke te maken hebben met de kwaliteit van onze software worden gemeten.

Samen controleren
In de Controlled Release fase gaan wij samen met onze klanten door de software om te controleren of alle processen onveranderd zijn en op zijn minst gelijk lopen als in een vorige software versie. Uiteraard streven wij naar verbeteringen in onze software en om doorgevoerde verbeteringen aan een vergelijkbare praktijktest te onderwerpen nodigen wij voor elke Controlled Release fase additionele klanten uit die gebruik willen maken van de toegevoegde verbeteringen en nieuwe functionaliteit.

Tijdens een Controlled Release fase beoordelen de deelnemende klanten de kwaliteit van de software en de bijbehorende productdocumentatie zoals Release Notes en Online help. Daarnaast wordt er gekeken of de nieuwe functionaliteit en toegevoegde verbeteringen in de praktijk doen wat ze moeten doen en wordt er feedback verzameld die betrekking heeft op zowel de bestaande als de nieuw geïntroduceerde oplossingen. De verkregen feedback wordt uiteindelijk gebruikt om onze software verder te verbeteren en uit te breiden, wat uiteindelijk ten goede dient te komen aan de automatisering van een onderneming.

Wilt u deelnemen?
Heeft u interesse om deel te nemen aan een Controlled Release fase? Mail dan naar cr@exact.nl onder vermelding van Interesse in deelname van de Controlled Release fase. Vermeld ook met welke software er van Exact wordt gewerkt. Voor meer informatie kunt u het document Fact sheet Exact – Controlled Release Programma  raadplegen. We kijken uit naar de samenwerking!

Picture credits

Labels:,

Reacties (2)

 • Preview Exact Online Productie | Exact Support Blog

  |

  […] eind van 2012. Wij zoeken op dit moment klanten die geïnteresseerd zijn deel te nemen aan de controlled release. Heeft u interesse in deelname aan de controlled release, stuur dan een e-mail […]

  Beantwoord

 • Exact Globe product update 402 in controlled release | Exact Support Blog

  |

  […] weten? Voor meer informatie over de controlled release fase kunt u dit artikel raadplegen. Meer informatie over het indienen van wensen en suggesties kunt u hier […]

  Beantwoord

Laat een reactie achter

Categorieën