Ik ben zelf verantwoordelijk!

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

De woorden persoonlijke gegevens zeggen eigenlijk al genoeg, het zijn persoonsgebonden gegevens waarvan u zeker wilt zijn dat ze correct geregistreerd staan bij uw werkgever. Wanneer u zelf verantwoordelijkheid kunt nemen voor het aanpassen van deze, dan weet u ook zeker dat dit op de juiste manier verwerkt wordt. Het zou toch zonde zijn wanneer de uitnodiging voor het personeelsfeest naar uw oude adres wordt gestuurd?

Inhoud
Binnen Exact Synergy Enterprise heeft u de mogelijkheid om uw medewerkerskaart aan te passen. Hierdoor is het mogelijk om zelf het adres te wijzigen, een foto te plaatsen of een ingescande handtekening te uploaden. Om gegevens te wijzigen gaat u naar uw medewerkerskaart en kies hier voor de knop Bewerken.

Daarnaast is het op de medewerkerskaart ook mogelijk om het wachtwoord aan te passen. Deze knop is alleen beschikbaar wanneer de kaart wordt bewerkt.

Alleen beschikbaar tijdens het bewerken

Veel is soms teveel
De mate waarin de informatie wordt aangeboden is belangrijk, want natuurlijk is het handig om veel gegevens te kunnen zien, maar het moet wel overzichtelijk blijven. Daarom is het mogelijk om zelf te kiezen welke informatie u op de kaart wilt zien. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde velden in een sectie niet te tonen. U kunt de secties aanpassen door te klikken op de knop ‘Aanpassen’.

Tip
Het is ook mogelijk om beknopte informatie van de medewerkerskaart te tonen op uw startpagina. Om dit te realiseren kunt u onderstaande stappen uitvoeren:

  • Ga naar uw startpagina.
  • Klik op de knop Aanpassen.
  • Kies voor Toevoegen.
  • Ga naar het tabblad HRM.
  • Markeer hier het veld voor Ik.

Picture credits

Labels:

Laat een reactie achter

Categorieën