Product Update 399 in Controlled Release

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe

Sinds 6 oktober 2010 is Exact Globe Product Update 399 in Controlled Release. De algemene beschikbaarheid wordt verwacht in het vierde kwartaal van 2010. Diverse verbeteringen zijn in deze product update doorgevoerd en ook enkele nieuwe mogelijkheden.

Vanaf Product Update 399 zijn er wijzigingen doorgevoerd met betrekking tot de user-interface. Na de update naar Product Update 399 beschikt u automatisch over deze nieuwe user-interface. Indien gewenst kunt u uiteraard middels een instelling aangeven dat u met de oude vertrouwde user-interface wilt blijven werken.

Verder is het vanaf deze Product Update mogelijk om een datumtraject op te geven vóór het opvragen van de debiteuren- en crediteurenkaarten, is de betalingsdatum beschikbaar op de debiteuren- en crediteurenkaarten en is de werkwijze bij het afletteren van meerdere facturen en creditfacturen verbeterd.

Labels:, ,

Reacties (5)

• Marino Leenen

|

Hallo,

Is bekend of de NovaPDF in deze release is vervangen door iets wat wel goed werkt?

Marino Leenen

Beantwoord

• Danny Bonthuis

|

Hallo Marino,

Exact is op dit moment bezig met een vervanger voor de NovaPDF oplossing. Op dit moment zijn wij bezig in een gesloten Beta met een groep klanten deze oplossing te testen en te verbeteren voor een toekomstige release.

Zodra er meer bekend is over deze oplossing zullen wij hier een artikel plaatsen, inclusief ervaringen van klanten die hier gebruik van hebben gemaakt.

Als er verder nog vragen zijn dan horen wij dit natuurlijk graag, dat kan via support ,maar uiteraard kun je direct contact met mij opnemen via danny.bonthuis@exact.com.

Danny Bonthuis
    Customer Support Manager
    Exact

Beantwoord

• B. Broer

|

Is er al een update naar 4.0 beschikbaar en wat zijn de verschillen met 3.99 ?