Netto te bruteren mogelijk in Exact Online Salaris

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Online

Er zijn aanpassingen doorgevoerd in Exact Online Salaris waardoor u nu naast bruto-netto berekeningen ook netto-bruto berekeningen kunt maken.

Bij een medewerker kunt u een netto salaris ingeven, dit zal automatisch gebruteerd worden tijdens de salarisberekening. Ook is het mogelijk om netto te bruteren componenten als ‘Netto te bruteren vergoeding’ en ‘Netto te bruteren woonwerk’ te gebruiken.

De component ‘Netto te bruteren vergoeding’ kunt u aanmaken via [Salaris, Menu, Stamgegevens, Arbeidsvoorwaardengroepen] door de betreffende arbeidsvoorwaardengroep te openen en na het klikken op de link ‘Componenten’ op de knop ‘Nieuw’ te klikken.

In alle administraties zijn de componenten voor de kilometervergoeding te bruteren standaard aanwezig. Deze hoeft u niet via de knop ‘Nieuw’ aan te maken, maar kunt u gelijk meenemen in de salarisberekening als variabele mutatie. Ook kunt u deze componenten bij de medewerkers bewerken via het menu [Salaris, Medewerkers, Onderhouden], de medewerker openen, op de link ‘Componenten’ klikken en vervolgens op de component klikken. Nu kunt u het bedrag of aantal ingeven. Vervolgens zullen de componenten meegenomen worden in de salarisberekening.
 

Picture credits

Labels:, ,

Laat een reactie achter

Categorieën