Meer weten?

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Overige

U werkt met onze software…maar haalt u eruit, wat erin zit? Veel van onze klanten benutten niet alle mogelijkheden binnen hun pakket. Daar willen we graag wat aan doen. Speciaal voor iedereen die onze software gebruikt, organiseren we het evenement ‘Meer Exact’. Dit evenement vindt plaats in de periode van 4 t/m 15 oktober op onze locaties in Delft en Utrecht.

Meer Exact: een evenement van twee weken
Alle actieve Exact-gebruikers, ongeacht de productlijn die ze gebruiken, krijgen een uitnodiging om tijdens Meer Exact geheel kosteloos gebruikerssessies te volgen bij Exact. Meer Exact is ingedeeld naar branches. Met uitzondering van de branche bouw (één sessie in Utrecht) organiseren wij voor iedere branche twee sessies, waarvan één in Delft en één in Utrecht. Dit om het programma zo goed mogelijk aan te laten sluiten op uw wensen, uw behoeften en natuurlijk uw werkzaamheden.

Meer Exact: het programma
Het programma bestaat uit een ochtendprogramma en een middagprogramma. In de ochtend leert u om meer uit hun bestaande software te halen, middels gebruikerstrainingen. In de middag kunt u kiezen uit een aantal sessies, waarin wij u laten zien welke mogelijkheden Exact nog meer biedt om ook veel voorkomende andere bedrijfsprocessen te automatiseren.

Nog meer?
Naast de vele sessies zijn er gedurende de hele dag consultants, presales consultants en solution marketeers aanwezig en wordt een live-helpdesk ingericht waar onze supportmedewerkers uw prangende vragen direct kunnen beantwoorden.

Kan ik u begroeten tijdens Meer Exact?