FAQ: Logistiek

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Globe

We zullen op dit blog regelmatig veel gestelde vragen (FAQ’s) behandelen. Deze keer besteden we aandacht aan het wijzigen van een magazijn voor een artikel waarvan geen voorraad aanwezig is.

Als u een voor meerdere artikelen zonder voorraad het magazijn wilt wijzigen, dan kan dit op de volgende manier:

• Ga naar [Voorraad, Magazijnbeheer, Magazijnen].
  • Open het magazijn waarnaar de artikelen worden verplaatst.
  • Klik op de knop ‘Artikelen toekennen’.
  • Kies hierna voor de knop ‘Toekennen’.
  • Selecteer de artikelen die u wilt toevoegen aan dit magazijn en klik vervolgens op ‘Verwerken’.

Nu kunnen de artikelen in het nieuwe magazijn gebruikt worden. Om de artikelen uit het oude magazijn te halen, volgt u de volgende stappen:

• Ga naar [Voorraad, Magazijnbeheer, Magazijnen].
  • Open het magazijn.
  • Klik op de knop ‘Artikelen toekennen’.
  • Kies hierna voor de knop ‘Loskoppelen’.
  • Selecteer de artikelen die u wilt loskoppelen van dit magazijn en klik vervolgens op ‘Verwerken’.

Picture