Een nieuw design!

Geschreven door Larno van Loo op . Geplaatst in Exact Synergy

We zijn bezig met het ontwerpen van een nieuw design voor Exact Synergy Enterprise, deze wordt ontworpen om uw specifieke doelen te bereiken. Exact Synergy Enterprise is nu moderner en eenvoudiger te gebruiken. Het nieuwe design is gebaseerd op suggesties en feedback welke we ontvangen hebben van onze klanten, via workshops, interviews met gebruikers en observaties van gebruikers.

Product Update 244
Vanaf  Product Update 244 kunt u alvast ervaren hoe het nieuwe design eruit ziet. U heeft dan de mogelijheid om te switchen tussen het huidige en het nieuwe design. Op dit moment is Product Update 244 in Controlled Release. Dit wil zeggen dat een geselecteerde groep klanten deze Product Update gebruikt en hierop feedback geeft zodat we er samen voor zorgen dat het product wordt geoptimaliseerd. Na deze periode zal deze beschikbaar komen voor alle klanten.

En nu?
We hebben er bewust voor gekozen om vanaf Product Update 244 alvast het nieuwe design te laten zien. Dit omdat we graag uw mening en ervaringen willen weten. Met uw feedback kunnen we ons product verder optimaliseren om het zo aan te laten sluiten bij uw organisatie. In het nieuwe design heeft u aan de linkerkant van het scherm de knop Feedback on our new design. Wanneer u hierop klikt, heeft u direct de mogelijkheid om ons te vertellen wat uw mening is!