Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

online-help

Documenten downloaden

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Synergy

Soms kan het wenselijk zijn om een document inclusief de bijlagen uit Exact Synergy te downloaden naar uw harde schijf. U kunt het document dan openen en in het menu van de webbrowser aangeven dat u het wilt opslaan. Om een bijlage op te slaan kunt u de bijlage aanklikken en kiezen om de bijlage op te slaan.

exact-globe

Tip: Een factuur in meerdere termijnen incasseren

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

Het kan zijn dat u een factuur in meerdere termijnen wilt incasseren. Dit kunt u eenvoudig doen door een betalingsconditie aan te maken met het Type vervaltermijnberekening ‘Datum ➔ eind van de maand + x maanden’, en ervoor te zorgen dat deze aan de betreffende factuur  is gekoppeld. Om een betalingsconditie in te stellen gaat u naar menupad Systeem ➔ Algemeen ➔ Landen ➔ Betalingscondities. Hier kunt u een nieuwe betalingsconditie aanmaken of een bestaande betalingsconditie bewerken.

exact-globe-production-electronics

Tip: BTW vakken uitsluiten bij de berekening van totaalbedragen in het BTW overzicht

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

Wanneer u de administratie voor een ander land voert waar een andere wetgeving van toepassing is, kan het voor u noodzakelijk zijn om bepaalde BTW-vakken uit te sluiten bij de berekening van het totaalbedrag in het BTW-overzicht. In Nederland is dit niet noodzakelijk, maar kan het in sommige gevallen wel handig zijn. Vandaar dat we u in deze blogpost uitleggen hoe u er voor kunt zorgen dat BTW-vakken uitgesloten worden bij de berekening van de totaalbedragen.

Categorieën

Archief per maand