Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

about

Product updates 258 en 413 in controlled release

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Vanaf deze week zijn Exact Synergy product update 258 en Exact Globe product update 413 in Controlled Release. Dit betekent dat klanten die deelnemen aan de Controlled Release fase vanaf nu kunnen beschikken over de nieuwe product updates. In deze product updates zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

Exact voor Productie Innovatie: Link naar Cloud-CAD

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

cad-blog-000

Productiebedrijven die metaal- of kunststofproducten vervaardigen en machinebouwers maken vaak gebruik van grafische ontwerpsoftware (Computer Aided Design, CAD). De tekeningen kunnen worden uitgewisseld tussen klant en leverancier, en ook zal het productiebedrijf de tekening ter beschikking stellen van de werkvoorbereider en de werkvloer. De laatste jaren is er veel geïnnoveerd in het ontwerpproces en Exact speelt daar nu op in.

Exact voor Productie Ease of Use: Tonen van de calculatie-eenheid

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

unit-000

In de materiaalcalculator kunnen we andere eenheden gebruiken dan de voorraadeenheid. Zo kunnen we voorraad houden in kg, maar in onze stuklijst gram gebruiken. Er zijn gebruikers die onbekend zijn met deze mogelijkheid omdat de calculatie-eenheid niet werd getoond in de stuklijst. Op verzoek van gebruikers hebben we nu de calculatie-eenheid aan het overzicht van de stuklijst toegevoegd.

Categorieën

Archief per maand