Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

custom-solutions

Introductie ELIS SDK

Geschreven door Dion Brands op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Exact Lightweight Integration Server (ELIS) is het integratie platform van Exact voor de integratie tussen de Exact producten en oplossingen van derden. Met ELIS als integratie platform biedt Exact een eenvoudige manier om een integratie oplossing te implementeren, onderhouden en gebruiken.

branches-psa

PSA – Projecten plannen

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

Voordat u start met het werken aan een project en er uren en kosten op geboekt kunnen worden, dient u eerst een aantal gegevens te definiëren. Denk hierbij aan de tarieven, het bereik van het project, het budget en het plannen van de uren.

news

Product updates 413SP2 en 258SP2 beschikbaar voor Salaris klanten en internationale klanten

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Product updates 413SP2 en 258SP2 zijn nu beschikbaar voor Nederlandse Exact Globe Salaris en Exact Compact Salaris klanten (licenties SE1703, SE1704, SE1705, ESL1705 en SC2203), Oostenrijkse salaris klanten (SE3204) en klanten buiten Nederland. De beschikbaarheid van deze product updates voor andere licenties volgt later. Voor meer informatie, zie Planning algemene beschikbaarheid product updates 413 en 258. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt controleren welke modules in uw licentie aanwezig zijn.

exact-globe-project

Verbeter bankafschriftmatching door toepassing van scenarioboekingen

Geschreven door Bas Cornelissen op . Geplaatst in Exact Financials

In Exact Financials kunnen scenario’s worden toegepast i.c.m. beslisregels om matching van bankafschriften verder te automatiseren. Hiermee kunt u uw matchingspercentage flink verhogen!

Bij het importeren van bankafschriften wordt via een standaard algoritme een match gezocht of de ontvangen of betaalde gelden kunnen worden afgeletterd met een openstaande post (debiteuren). Aanvullend wordt in het geval van een stornering van een incasso aan de hand van de ingerichte storneringscodes van de betreffende bank en de incassohistorie de openstaande post weer heropend.

Exact voor Productie Ease of Use: Documenten in de stuklijst en routing

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

DOC-000

In Exact voor Productie kunnen we documenten (bestanden) koppelen aan offertes. Deze documenten worden aan de werkorder gelinkt wanneer de offerte geaccepteerd wordt. Dat is bruikbaar voor toelevering van unieke producten. Maar als we in serie produceren kunnen we geen documenten koppelen aan stuklijsten en de routing. Een recente verbetering ondersteunt het koppelen van documenten aan de materiaal en bewerkingsregels van de stuklijst. De werkorder die met behulp van de stuklijst wordt gemaakt neemt deze documenten over.

Pilotklanten gezocht voor digitaal bestellen bij de MCB

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

MCB-003

MCB is een van de belangrijkste leveranciers van staal in Nederland. Klanten van MCB vinden we in de maakindustrie voor metaalproducten en machinebouw, en natuurlijk ook in de bouw. Exact partner Supplydrive ontwikkelt een koppeling om vanuit Exact voor Productie of Exact voor Handel digitaal bestellingen te doen bij de MCB. Wij zoeken pilotklanten voor deze koppeling.

about

Product update 413SP2 beschikbaar voor Exact Compact klanten

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Product update 413SP2 is nu beschikbaar voor Exact Compact klanten.

De beschikbaarheid van deze product update voor andere licenties volgt later. Voor meer informatie, zie Planning algemene beschikbaarheid product updates 413 en 258. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt controleren welke modules in uw licentie aanwezig zijn.

processes-projects

PSA – Introductie

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

PSA staat voor Professional Services Automation. Deze oplossing is bedoeld voor bedrijven die een service aanbieden aan hun klanten. Deze services kunnen heel verschillend zijn, bijvoorbeeld het schoonmaken van een pand (schoonmaakbedrijf), het ondersteunen bij een juridisch probleem (advocatenkantoor), het ontwikkelen van een reclame-uiting (reclamebureau) of het uitvoeren van (financiële) administraties (accountantskantoor).

De werkzaamheden van deze bedrijven zijn allemaal anders, maar toch hebben ze één ding gemeen; het registreren van tijd en kosten.

Exact voor Productie Ease of Use: Minimum kosten voor uitbesteed werk

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

MINCHARGE-000

Wanneer we uitbesteed werk inkopen is er soms sprake van minimum kosten. Deze minimum kosten onderhouden we in de bewerkingsvolgorde, maar we moeten deze handmatig toepassen in de bestelling. Dat kunnen we vergeten en we kunnen er fouten mee maken. Een verbetering in het uitbesteed werk bestelproces past nu de minimum kosten automatisch toe wanneer dat vereist is.

Categorieën

Archief per maand