Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

RMA- en RTV orders

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

Met de module E-RMA kun je snel en correct teruggekomen en teruggestuurde goederen registreren. Een RMA order (Return Merchandise Authorizations) biedt je de mogelijkheid om retour ontvangen goederen te registreren terwijl een RTV order (Return To Vendor) je de mogelijkheid biedt om de goederen die je zelf retour stuurt te registreren.

HRM – Day to day HRM

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

De HRM oplossing van Exact Synergy Enterprise helpt de administratieve lasten van HR-medewerkers te vergemakkelijken door de HRM-processen te automatiseren en werknemers de toegang te geven tot de informatie die ze nodig hebben. In deze blogpost over het beheren van de dagelijkse HRM werkzaamheden zullen we bespreken hoe er kan worden bepaald wat medewerkers kunnen zien en doen in Synergy, hoe digitale personeelsbestanden onderhouden kunnen worden en hoe gebruik gemaakt kan worden van de Employee self service optie.

Logistiek – Drop ship

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

Als je artikelen verkoopt welke je niet zelf op voorraad houdt, dan is het efficiënter om die artikelen direct te (laten) leveren aan de klant. Op die manier bespaar je onder andere transport- en opslagkosten. Je bestelt de artikelen bij je leverancier/producent en in plaats van de artikelen eerst aan jezelf te leveren, wordt rechtstreeks geleverd aan de klant. De (inkoop-)factuur van de producent/leverancier gaat naar jezelf en daarna factureer je de klant. Deze methode wordt Drop ship  genoemd. In deze blogpost leggen we uit hoe je hiermee kunt werken in Exact Globe.

Exact voor Productie Ease of Use: Batches toewijzen met de werkorderuitgiftebon

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

Er zijn verschillende layouts waarop werkordermaterialen worden getoond, zoals de werkbon, de picklijst voor productie en de verzamelpicklijst voor productie. Geen van die layouts is geschikt om uw magazijnmedewerkers een vooraf geselecteerde batch te laten verzamelen. Wij hebben onlangs een werkorderuitgiftebon toegevoegd voor precies dat doel: de juiste batch verzamelen.

Barcodes gebruiken op alle layouts van Exact Online

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

 

Barcodes zijn afbeeldingen van data die door machines gelezen kunnen worden. Ze worden tegenwoordig aangebracht op vrijwel elk product and met de hulp van een barcodelezer geven ze ons inzicht in de prijs, garantietermijn, bestemming of vluchtnummer. Van oorsprong zijn er maar weinig velden beschikbaar als barcode op layouts van Exact Online. We gaan nu de mogelijkheid introduceren om elk veld op elke layout als barcode af te drukken.

HRM – Tijd en aanwezigheid

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

De HRM oplossing van Exact Synergy Enterprise maakt het mogelijk om eenvoudig en snel werkroosters aan te maken en verlof en verzuim te kunnen registeren en monitoren. In deze blogpost wordt dan ook uitgelegd hoe je werkroosters aan kunt maken, hoe verlof/verzuim geregistreerd kan worden en hoe je rapportages met betrekking tot verlof en verzuim op kunt vragen.

Categorieën

Archief per maand