Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

exact-proacc-premium

Workspaces – Introductie

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

Op dit moment is product update 257 nog in controlled release. Zoals aangekondigd in deze blogpost maken de startpagina en de dashboards plaats voor de Workspaces. Zodra product update 257 algemeen beschikbaar is zullen er op dit blog een aantal blogposts over workspaces gepubliceerd worden, zodat u volledig op de hoogte bent van wat er allemaal mogelijk is. Hieronder staat alvast een kleine introductie.

Werken met gereedschappen in Exact voor Productie

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

GEREEDSCHAP-000

Om spuitgietproducten, extrusie profielen of drukwerk te vervaardigen moeten we een bijbehorend gereedschap gebruiken (een mal bijvoorbeeld). Deze gereedschappen zijn op maat gemaakt en vaak kostbaar. De planning en het beheer van gereedschappen is een taak van de werkvoorbereider. De kosten van gereedschappen worden vaak geabsorbeerd in de kostprijs van de producten. Dit is een taak van de calculator. Hoe gaan we om met gereedschappen in Exact voor Productie?

Digipoort

Met de Salariscockpit loonaangiften verzenden via Digipoort

Geschreven door Irene Nuijten op . Geplaatst in Exact Globe

Met het menupad [Accountancy, Klanten Informatie, Salaris] kunt u vanuit een  (standaard) administratie van al uw cliënten (debiteuren) die u binnen Exact  Globe onderhoudt, de salarishandelingen overzichtelijk inzien en kunt u de  verschillende handelingen inplannen of gelijk uitvoeren voor een of meerdere  administraties. Hierdoor fungeert de standaardadministratie als een soort cockpit, vanwaar alle salarishandelingen van cliëntenadministraties kunnen
worden beheerd.