Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

news

Belangrijk bericht m.b.t. de digitale brievenbus voor elektronisch factureren of de automatische uitwisseling van bankbestanden

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Wanneer u werkt met elektronisch factureren en/of de automatische uitwisseling van bankbestanden met de Rabobank maakt u gebruik van de digitale brievenbus voor het uitwisselen van gegevens. De informatie van de digitale brievenbus kunt u definiëren in de administratie instellingen van de betreffende administratie.

about

Product updates 257 en 412 in controlled release

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Vanaf deze week zijn Exact Synergy product update 257 en Exact Globe product update 412 in Controlled Release. Dit betekent dat klanten die deelnemen aan de Controlled Release fase vanaf nu kunnen beschikken over de nieuwe product updates. In deze product updates zijn verschillende nieuwe mogelijkheden toegevoegd en diverse verbeteringen doorgevoerd.

exact-globe-project

De bestandsversie achterhalen

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Synergy

In bepaalde situaties kan het wenselijk zijn om de versies van de programma onderdelen van Exact Synergy te bekijken.

Dit kunt u eenvoudig doen door het betreffende bestand in de installatie directory van Exact Synergy op te zoeken en de eigenschappen van het bestand te bekijken.

software

Officiële feestdagen invoeren

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

Officiële feestdagen kunnen per land, divisie of locatie verschillen. Omdat deze dagen niet als verzuim- of verlofdag gelden en dus bij de berekening van het aantal verzuimdagen buiten beschouwing gelaten moeten worden, dient u deze dagen vooraf in te voeren in het systeem.

exact-globe

Snel documenten uploaden in Exact Globe Next

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

In Exact Globe Next kunt u eenvoudig binnengekomen documenten digitaal opslaan en beheren via menu [Financieel, Invoer, Documenten]. Wanneer u werkt met de module E-CRM, kunt u dit doen via [CRM, Invoer, Documenten]. Echter is het ook mogelijk om documenten direct vanaf uw computer te uploaden naar Exact Globe Next, zonder dat u op dat moment in het programma aan het werk bent.

Belastingdienst_final

Extra controle van uw loonaangifte door de Belastingdienst per 1-7-2016

Geschreven door Irene Nuijten op . Geplaatst in Exact Globe

Graag willen wij u erop attenderen dat de Belastingdienst per 1 juli uw loonaangifte extra zal gaan controleren. De controle is voornamelijk gericht op de sector en risicopremiegroep die aangegeven wordt in de loonaangifte. Indien deze gegevens in de loonaangifte niet overeenkomen met de beschikkingen die u ontvangen heeft van de Belastingdienst, zal de volgende melding aan u teruggekoppeld worden: