Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

Exact voor Productie Ease of Use: Artikel/leverancier opmerkingen op de bestelling

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

Soms is het nodig om de bestelling van een uitgebreide tekst te voorzien met aanwijzingen voor de leverancier. Vaak is deze tekst niet alleen afhankelijk van het artikel, maar ook van de leverancier. We hebben nu de mogelijkheid toegevoegd om zogenaamde artikel/leverancier opmerkingen af te drukken op de bestelling.

Exact voor Productie Ease of Use: Artikel extra velden voor de werkbon

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

 

Eind 2017 hebben we de mogelijkheid geïntroduceerd om zelf velden toe te voegen aan de artikelen. We hebben daarbij ook deze velden beschikbaar gemaakt voor de logistieke lay-outs (bestelling, offerte, verkooporder, pakbon en factuur) voor zowel Exact voor Handel als voor Exact voor Productie. Nu zijn deze extra velden ook beschikbaar voor de werkbon lay-out.

Product updates 415/260 algemeen beschikbaar

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Zoals eerder aangegeven komen de nieuwe product updates in fases beschikbaar.

Vanaf vandaag zijn de nieuwe product updates 415SP3 en 260SP3 beschikbaar voor de laatste groep klanten. Hiermee zijn de product updates beschikbaar voor alle klanten*.

* Wanneer jouw licentie maatwerk of bouwstenen bevat is de update procedure hetzelfde als bij voorgaande product updates en kun je bij de supportafdeling informeren of de product updates voor jou beschikbaar zijn.

Exact voor Productie Ease of Use: Werkorders plannen naar seriegrootte

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

Efficiënt produceren betekent vaak dat we een ketel vullen met een vaste hoeveelheid, of dat we een seriegrootte maken van een vast aantal stuks. Op die manier maken we optimaal gebruik van onze productiemiddelen waardoor de kosten laag blijven. We hebben het scherm voorraadplanning aangepast met een optie om werkorders te maken rekening houdend met deze optimale seriegrootte.

Categorieën

Archief per maand