Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

Exact voor Productie Ease of Use: Kostenoverzicht in de stuklijst

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

BREAK-000

De stuklijst in Exact voor Productie heeft afzonderlijke schermen om de materialen en de bewerkingsvolgorde te onderhouden. Om de bijdrage van materialen en bewerkingen in de totale geraamde kostprijs te zien moeten we beide schermen raadplegen. Een recente verbetering toont de totalen van materiaalkosten, bewerkingskosten en de kosten van uitbesteed werk op één scherm, als bedrag en als percentage van de totale kostprijs.

news

Product updates 413 en 258 beschikbaar voor Salaris klanten en internationale klanten

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe, Exact Synergy

Product updates 413 en 258 zijn nu beschikbaar voor Nederlandse Exact Globe Salaris en Exact Compact Salaris klanten (licenties SE1703, SE1704, SE1705, ESL1705 en SC2203), Oostenrijkse salaris klanten (SE3204) en klanten buiten Nederland. De beschikbaarheid van deze product updates voor andere licenties volgt later. Voor meer informatie, zie Planning algemene beschikbaarheid product updates 413 en 258. Klik hier voor meer informatie over hoe u kunt controleren welke modules in uw licentie aanwezig zijn.

Exact voor Productie Ease of Use: Vast aantal dagen voor bewerkingen

Geschreven door Pieter Hamans op . Geplaatst in Exact Online

fixeddays-000

Productiebewerkingen hebben vaak meer tijd nodig als de order groter is. Er zijn soms ook processen die een vaste duur hebben: het gisten van bier of deeg, het opleggen van kaas en verf drogen. Gisten, opleggen of drogen gaat ook door zonder arbeidsinspanning en wordt dan ook niet beïnvloed door de openingsuren, weekends of vakanties. Exact voor Productie kende al bewerkingen met een vaste duur in minuten of uren die zich ook nog tot openingsuren beperkten. We hebben nu de mogelijkheid van bewerkingen van een vaste duur in dagen toegevoegd, die niet gelimiteerd zijn tot openingsuren.

Categorieën

Archief per maand