Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

exact-insights-price

Workspaces – Catalogus

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

In de catalogus kunt u alle workspaces vinden die voor u beschikbaar zijn. Dit zijn dus zowel de workspaces die u zelf heeft aangemaakt als de workspaces die met u zijn gedeeld. Zo kunt u in één oogopslag zien welke workspaces u mag bewerken, mag bekijken of als template mag gebruiken. In deze laatste blogpost in de serie over workspaces zal de catalogus verder worden uitgelegd.

exact-proacc-advanced

De (interactieve) balans opvragen met behulp van grootboekcategorieën

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

In deze blogpost heeft u kunnen lezen hoe u kunt werken met grootboekcategorieën. Naast dat deze categorieën het grootboekschema overzichtelijker maken, kunt u hier ook gebruik van maken bij het opvragen van de balans of interactieve balans. Bij het opvragen van de balans kunt u ervoor kiezen om de gegevens te groeperen op categorie. Bij de interactieve balans kunt u aangeven hoe u de Verslaglegging Groep getoond wilt hebben.

exact-globe-project

Grootboekrekeningen categoriseren

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

Uw grootboekrekeningen vindt u in het grootboekrekeningschema via [Financieel, Grootboek, Grootboekrekeningschema]. U kunt dit schema naar eigen wens indelen door gebruik te maken van categorieën. Door uw grootboekrekeningen te categoriseren maakt u het schema overzichtelijk(er).

online-help

Workspaces – Delen

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

U kunt voor uzelf een eigen workspace aanmaken die volledig aan uw wensen voldoet, maar het is ook mogelijk om (daarnaast) workspaces aan te maken die geschikt zijn voor bijvoorbeeld een hele divisie, functiegroep of kostenplaats. U kunt namelijk uw workspaces delen waarbij u zelf bepaalt met wie u de workspace deelt en of de betreffende gebruikers de workspace alleen kunnen bekijken, kunnen bewerken en/of deze als template kunnen gebruiken.

exact-globe-financial

Workspaces – Widgets

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

Product update 257 is inmiddels algemeen beschikbaar waardoor u al kennis heeft kunnen maken met de workspaces. Als het goed is bent u al gewend aan het werken met widgets, maar deze functie is nu verbeterd waardoor er nog meer mogelijk is en het nóg makkelijker werkt. Vandaar dat we er hier in deze blogpost nog even wat extra aandacht aan schenken. Hieronder zal eerst een algemene uitleg over de (reeds bestaande) widgets worden gegeven, daarna wordt uitgelegd wat er nieuw is vanaf product update 257.

about

Herinnering: Belangrijk bericht m.b.t. de digitale brievenbus voor elektronisch factureren of de automatische uitwisseling van bankbestanden

Geschreven door Marcel Thijssen op . Geplaatst in Exact Globe

Zoals u eerder heeft kunnen lezen is er onlangs een verbetering doorgevoerd in de wijze waarop Exact Globe Next en Exact Compact communiceren met de Digitale brievenbus. Als een gevolg van deze verbetering dient u eenmalig de verificatiegegevens te fiatteren. Door het fiatteren van de verificatiegegevens zorgt u ervoor dat de nieuwe koppeling met de digitale brievenbus tot stand wordt gebracht.