Exact Support Blog

Het Exact Support Blog is voor gebruikers van Exact oplossingen de plek om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in de verschillende Product Updates.

Productie – MRP

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

Het optimaliseren van je voorraadniveaus doe je met MRP (Material Requirements Planning). Hiermee krijg je inzicht in je voorraadverloop. Je ziet in één oogopslag wat je dient te leveren, wat je hebt liggen en wanneer je goederen kunt verwachten. In deze blogpost over MRP zullen we hier verder op ingaan.

Social Collaboration – Discussiëren, kennis delen en brainstormen

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

Met behulp van Social Collaboration kun je heel eenvoudig met de juiste mensen in contact komen en over welk onderwerp dan ook discussies aangaan of kennis en ideeën delen. Het is mogelijk om direct feedback op elkaar te geven of door middel van reacties een brainstormsessie te starten. Ook wanneer je een tijdje later de geopperde ideeën of argumenten nog eens terug wilt lezen, vind je de discussies of brainstormsessies eenvoudig terug op de tijdlijn. In deze blogpost wordt aan de hand van een aantal voorbeelden laten zien hoe je dit kunt doen via Social Collaboration.

CRM – Offertes

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

Wanneer een relatie heeft aangegeven interesse te hebben in de diensten of producten van je bedrijf kun je een offerte op stellen. In deze blogpost over offertes wordt uitgelegd hoe je dit kunt doen met behulp van Exact Synergy.

Social Collaboration – Nieuws delen

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

Is er nog steeds iemand maandelijks aan het zwoegen om weer op tijd die (interne) nieuwsbrief de deur uit te doen? Dit hoeft niet meer met de tijdlijn in Exact Synergy Enterprise. Op de tijdlijn kun je nieuws plaatsen wanneer je maar wilt en delen met wie je maar wilt. In deze blogpost zullen we hier verder op ingaan.

Productie – Uitval, afval en bijproducten

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Globe

Als gevolg van het productieproces kunnen sommige materialen of producten beschadigd of verloren raken. Natuurlijk moet dit geregistreerd worden om een duidelijke beeld te geven van de productiekosten. De productie van een artikel kan ook resulteren in de productie van een ander, meestal minder waardevol, artikel dat ook kan worden verkocht of gebruikt.

Social Collaboration – Werken in groepen

Geschreven door Tina Brands op . Geplaatst in Exact Synergy

In de vorige blogpost over Social Collaboration heb je kunnen lezen hoe je entiteiten kunt delen op een tijdlijn. Het delen van informatie kan zowel op de tijdlijn van een medewerker als op die van een groep. Om ervoor te zorgen dat informatie bij alle medewerkers van een bepaald team, project, afdeling of divisie terecht komt, kun je gebruik maken van groepen.

Het werken in groepen bevordert onder andere de samenwerking, brengt mensen samen, brengt discussies op gang en stimuleert het delen van kennis en ideeën.

In deze blogpost wordt uitgelegd hoe je in groepen kunt werken en waarom dit voor jullie bedrijf van toegevoegde waarde kan zijn.

Categorieën

Archief per maand